trueliving
New member
World Cheating Line Widget ile artık en önemli haberleri doğrudan başlangıç ekranınızda alabilir ve daha fazla bilgi edinmek için World News uygulamasındaki makaleye ulaşabilirsiniz.
Bu widget'ı nasıl eklersiniz? İşte size nasıl yapılacağını gösteren basit bir rehber.
1. Adım: Gerekirse cihazınızı güncelleyin
Android akıllı telefonunuzun veya tabletinizin güncel olduğundan emin olun. Bunu “Ayarlar”> “System”> “SoftwareUpdate” altında kontrol edin. Varsa güncellemeleri yükleyin.
2. Adım: Dünya Yanak Widget'ı ekleyin
1. Android cihazınızın başlangıç ekranına gidin ve ayar seçenekleri görünene kadar uzun süre boş bir alanda bastırın.
2. Menüden “Widgets” seçeneğini seçin.
3. Widget listesinde Dünya Kupası hattı widget'ı bulun.
4. Widget'ı basılı tutun ve başlangıç ekranınızdaki istenen alana çekin.
5. Gerekirse widget'ın boyutunu ayarlayın.
6. Değişiklikleri kaydetmek için “Hazır” ya da widget'ın dışına dokunun.
Tebrikler! Android başlangıç ekranınıza dünya başlıklarını başarıyla eklediniz. Size çok eğlence diliyoruz.
Bu widget'ı nasıl eklersiniz? İşte size nasıl yapılacağını gösteren basit bir rehber.
1. Adım: Gerekirse cihazınızı güncelleyin
Android akıllı telefonunuzun veya tabletinizin güncel olduğundan emin olun. Bunu “Ayarlar”> “System”> “SoftwareUpdate” altında kontrol edin. Varsa güncellemeleri yükleyin.
2. Adım: Dünya Yanak Widget'ı ekleyin
1. Android cihazınızın başlangıç ekranına gidin ve ayar seçenekleri görünene kadar uzun süre boş bir alanda bastırın.
2. Menüden “Widgets” seçeneğini seçin.
3. Widget listesinde Dünya Kupası hattı widget'ı bulun.
4. Widget'ı basılı tutun ve başlangıç ekranınızdaki istenen alana çekin.
5. Gerekirse widget'ın boyutunu ayarlayın.
6. Değişiklikleri kaydetmek için “Hazır” ya da widget'ın dışına dokunun.
Tebrikler! Android başlangıç ekranınıza dünya başlıklarını başarıyla eklediniz. Size çok eğlence diliyoruz.