Rol Modeli Danimarka: Ekonomik Carpenter resmi tatillerden silinmeyi önerir

trueliving

New member
Danimarka gösterdi: Yaklaşan yüksek masrafları finanse etmek için bir tatil olmadan yapılabilir. Almanya için Monika Schnitzer'i böyle öneriyor. Birlik ve SPD keşif makalesinin keşif makalesinde bir gerçek bulur.

Ekonomist Monika Schnitzer, kriz yüklerini finanse etmek için Almanya'da bir tatilin kaldırılmasını destekliyor. “Spiegel” e genel ekonomik kalkınmayı değerlendirmek için Uzmanlar Konseyi başkanı, “Bir tatilin sembol olarak silinmesini buldum.” Danimarka'da “mağaza bedigag” (“Büyük Dua Günü”), savunma harcamalarının finansmanını desteklemek için 2024'ten düzenli bir iş günü ilan edildi.

Dünya durumu göz önüne alındığında, Schnitzer sendika ve SPD tarafından planlanan Alman kamu borcunun genişlemesini doğru ve gerekli olarak değerlendirir. Dergiye, “Borç yüzünden, ancak ABD'den gelen resimler yüzünden sakatlanmıyorum.” Dedi. “Donald Trump, Ukrayna Cumhurbaşkanı Wolodymyr Selenskyj'i alenen aşağıladıktan sonra iyi uyumadım. Birlik ve SPD'nin finansal paketini bu durumun ciddiyetinin bir ifadesi ve çok olumlu bir sinyal olarak görüyorum.

Ekonomi aynı zamanda, Almanya'nın planlanan mali paket aracılığıyla tahvil için güvenli bir liman olarak işlevini kaybedeceği selefi Lars Feld'in uyarılarını reddetti. “Üzgünüm, ama bu saçmalık,” diyor Schnitzer. “Daha fazla borç alabiliriz ve onları da karşılamalıyız. Borç oranımız finansal krizde ve pandemi arttı, şimdi tekrar gayri safi yurtiçi hasılanın yüzde 60'ına düştü. ”

Ekonomist seçim hediyelerinden korkar

Ancak Schnitzer, keşif görüşmelerinin sonuçlarını keskin bir şekilde eleştirdi. Ekonomist, “özel fonun yardımıyla seçim hediyeleri kapsamının yaratılacağı korkusu olmalı” dedi. “Sendika ve SPD, annenin emekli maaşını genişletmek, tarımsallık tekrar sübvanse etmek ve gastronomide KDV'yi azaltmak istiyor: Bunların hiçbiri büyüme yaratmıyor, yanlış teşvikler koymuyor ve saf müşteri politikası.”

Schnitzer, So -Con adlı büyük koalisyonun yeni bir baskısının reform tutuklanmasına yol açtığı korkusuyla görmeye devam etti – bu emekli maaşına bakmak için yeterli. Diyerek şöyle devam etti: “Orada acilen bir reforma ihtiyacımız var, ancak sendika, seçmenlerin yüzde 40'ından fazlasını oluşturan 60 yaşın üzerindeki çocukların korkmasından seçim kampanyasında konuyu hariç tuttu.”

Ekonominin patronu, bunu “çok hassas” olarak nitelendirdi, keşif makalesinin, vatandaşların ödeneği reformu dışında, herhangi bir noktada sosyalde olası bir feragat gerektirmediğini açıkladı. “Konum o kadar ciddi ki hepimiz katkımızı yapmak zorundayız. Bu, tıpkı tıpkı pandemi veya enerji krizinde olduğu gibi bir daha gerçekleşmeyen açıkça söylenebilirdi. Bunun yerine, her seferinde söylendi: Herkese yardım ediyoruz, kimse daha kötü olmamalı. “

Schnitzer'e göre, masrafların demografik değişim nedeniyle elden çıkmakla tehdit ettiği diğer şeylerin yanı sıra sağlık ve uzun süreli bakım sigortasında tasarruf olması gerekecekti. “Bununla birlikte, evdeki hemşirelik maliyetlerine kendi katkısını karşılayacak olan talepler var. Bu tamamen yanıltıcı.

coh